(Română) Telenergia Europe obtine de la ANRE atestate pentru proiectarea si executarea lucrarilor pana la 20KV

Вибачте цей текст доступний тільки в “Румунська”.

In luna mai 2019, TELENERGIA EUROPE a obtinut din partea Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (A.N.R.E.) atestatele de tip  C1A si C2A.

Atestatele tip C1A si C2A confera TELENERGIA EUROPE dreptul de a proiecta sistemele electroenergetice, respectiv de a executa aceste proiecte pana la nivelul de tensiune de 20 kV.

Aceasta atestare reprezinta pentru noi si clientii nostri mai mult decat o simpla formalitate birocratica pentru a activa in domeniul electroenergetic; exprima angajamentul TELENERGIEI EUROPE de a atinge cele mai inalte standarde, raspunzand cu promtitudine, profesionalism si responsabilitate nevoilor si exigentelor clientilor nostri.

Acest demers este in concordanta cu strategia TELENERGIA EUROPE de a-si extinde sfera de activitate in domeniul electroenergetic si de a internaliza cat mai multe dintre activitatile aferente, ce necesita personal calificat si dotari specifice, de care  TELENERGIA EUROPE dispunea, insa pe care nu le putea valorifica in lipsa atestarii.

Consideram acest obiectiv ca fiind esential pentru a demonstra angajamentul luat in fata clientilor nostri, de a oferi solutii optime si servicii integrate de gestionare a sistemelor electrice.

Prin obtinerea acestei atestari, care se adauga numeroaselor rezultate obtinute pana acum, TELENERGIA EUROPE se angajeaza sa actioneze cu know-how propriu si in deplina siguranta pentru a rezolva problemele clientilor sai.

Leave a Comment